0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Milojević: Nadam se da ćemo da nastavimo pobednički niz

Objavljeno: 01.11.13 u 16:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Mega Vizure Dejan Milojević izjavio je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv makedonskog MZT-a u Jadranskoj ligi, koja je na programu u subotu od 21 sat, pokušati da nastavi niz pobeda.

„Posle dve vezane pobede podigli smo samopouzdanje i nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda. Na početku takmičenja izgubili smo od Partizana i Cedevite, što nam je poljuljalo samopouzdanje, ali smo ga dobrim rezultatima vratili“ – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Utakmica izmedju Mega Vizure i MZT Skoplje, u 6. kolu Jadranske lige, kao i sve ostale u kojima je klub iz Zemuna domaćin igra se u Smederevu.

Košarkaši Mege nalaze se na 11. mestu na tabeli Jadranske lige sa dve pobede i tri poraza. U prva tri kola Mega je pretrpela sva tri poraza, ali je nakon toga vezala dve pobede, na domaćem terenu protiv Krke (78:74) i na gostovanju protiv Zadra (81:75).

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter