0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Gogić: Imamo bolji tim od Partizana

Objavljeno: 01.11.13 u 10:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povreda Aleksandra Kovačevića na meču protiv Radničkog u Nišu i njegovo definitivno odsustvo sa najveće utakmice srpskog fudbala, primorala je trenera Stojanovića da potraži alternativu. Kao rešenje nameće se Goran Gogić, iskusni fudbaler koji je u minulom prelaznom roku došao, tačnije, vratio se na Marakanu.

Iskusni prvotimac veruje da će ukoliko dobije priliku da nastupi u 145. derbiju istu iskoristiti na valjan način.

„Odigrali smo meč sa Radničkim posle kojeg je najvažniji utisak da smo pobedili i plasirali se u narednu rundu Kupa. Dobro smo ušli u utakmicu, postigli rani pogodak i kontrolisali igru sve vreme izuzev krajem prvog poluvremena. U nastavku smo bili dosta bolji, postigli dva pogotka, mogli smo još nekoliko, ali i Kragujevčani su imali svoje prilike. Najbitnije je da se sada u miru okrećemo derbiju. Potrebno je da se brzo oporavimo i spremni dočekamo crno-bele“ – rekao je Gogić.

Nema dileme da predstojeći okršaj na Marakani ima veliku težinu. Sudar „komšija“ je uvek više od fudbala, duel koji nosi više od tri boda.

„Idemo na pobedu. Očekujem pun stadion i veliku podršku naših navijača. Derbi je posebna utakmica. Do sada nisam imao priliku da budem deo tako važnog meča, međutim, ukoliko mi trener ukaže poverenje, učiniću sve da ga opravdam. Takve susrete rešava pojedinac, veća želja i motiv. Verujem i da imamo bolji tim i da ćemo na kraju mi biti ti koji će slaviti“ – jasno je poručio Goran Gogić.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter