0
Fudbal

Godin u Atletiku do 2018. godine

Objavljeno: 01.11.13 u 16:42

dijego-godin

Fudbaleri madridskog Atletika blistaju u jesenjem delu sezone kako u Primeri gde su pobedili u 10 od 11 odigranih utakmica, tako i u Ligi šampiona u kojoj imaju sva tri trijumfa i praktično su već učesnici osmine finala ovog takmičenja. Zbog svega toga rukovodstvo kluba planira da pojedine igrače nagradi novim ugovorom, a prvi u redu bio je Dijego Godin.

Defanzivac „jorgandžija“ u petak je produžio ugovor sa Atletikom do kraja juna 2018. godine što znači da će na Visente Kalderonu provesti punih osam godina pošto je 2010. godine stigao u Madrid iz Vilajreala.

„Atletiko je moja kuća u kojoj se osećam odlično kao da sam u svojoj zemlji. Okružen sam ljudima koji me vole i cene. Imamo snažan tim koji može da ostvari velike rezultate. Svaki igrač bi voleo da bude deo ovog projekta“ – rekao je Urugvajac u izjavi za zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter