0
Auto Moto

Fetel i Veber ne posustaju

Objavljeno: 01.11.13 u 15:58

fetel-abu-dabi

Stvari su došle na svoje mesto na drugom nezvaničnom treningu pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Abu Dabija pošto su vozači Red Bula Sebastijan Fetel i Mark Veber ostvarili najbolja vremena.

Nemac, koji je već obezbedio četvrtu uzastopnu titulu prvaka Formule 1, krug na stazi jas Marina obišao je u vremenu od 1:41,335 minuta odnosno 155 hiljaditinki brže od Australijanca kojem će predstojeća trka verovatno biti i poslednja u bolidu Red Bula.

Dobri su bili i vozači Mercedesa Luis Hamilton i Niko Rozberg koji su zauzeli treće i peto mesto, a između njih se uglavio Kimi Raikonen u Lotusu. Vrlo dobra ostvarenja imali su i Meklareni odnosno Serhio Perez i Dženson Baton na šestom i sedmom mestu, dok su se među prvih 10 plasirali još dva vozača Ferarija Fernando Alonso i Felipe Masa, kao i Niko Hulkenberg u Zauberu koji je završio na devetoj poziciji.

Poslednji slobodni trening je na programu u subotu od 11 časova po srednjeevropskom vremenu, kvalifikacije su od 14 sati, baš kao i trka koja je na programu u nedelju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter