0
Tenis

Ana uzela set i ušla u polufinale

Objavljeno: 01.11.13 u 18:12

Ana Ivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira šampionki u Sofiji. Ona je u trećem kolu svoje grupe izgubila od Rusinje Elene Vesnine sa 6:4, 3:6, 7:6(1), ali je i pored toga izborila plasman u polufinale.

Loše je počelo po Anu koja je izgubila prvi set. U drugom setu Ana je uspela da uspostavi svoju igru i rano dođe do prednosti koju je čuvala do kraja, pa je izjednačila rezultat.

U treći set Ivanovićeva je ušla potpuno rasterećeno pošto je sa osvojenim setom obezbedila plasman među četiri najbolje. Ana je vrlo brzo stekla brejk prednosti, a potom je došla do još jednog brejka. Servirala je za meč, ali je Vesnina uspela da se vrati i izjednači rezultat. Odlučivao je taj brejk u kojem je potpuno dimnirala Ruskinja koja je na kraju slavila.

Ukoliko Ana zadrži prvo mesto (ostao je da se odigra još meč Stosur i Pironkove) igraće protiv pobednice duela Anastasje Pavljučenkove i Eliz Korne, dok bi u slučaju da Samanta Stosur osvoji prvo mesto u grupi Ana igrala protiv Simone Helap koja je osvojila prvo mesto u svojoj grupi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter