0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Ponosan sam na svoje momke, bićemo spremni za revanš u Beogradu!

Objavljeno: 31.10.13 u 20:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je nakon poraza od Budiveljnika da je zadovoljan igrom svoje ekipe uprkos negativnom rezultatu.

“Prvi put sam u Kijevu i zaista sam iznenađen i oduševljen lepotom grada, koji sam uspeo ovako u prolazu da vidim. Što se tiče same utakmice, moram da kažem da u odnosu na neku situaciju u kojoj se nalazi moja ekipa, naš osnovni plejmejker Vesterman igrao je pod injekcijom protiv bolova i nije trenirao do ove utakmice, zadovoljan sam pruženom igrom“, rekao je Vujošević, koji je svestan da u nastavku takmičenja sledi velika borba za plasman u sledeću rundu.

“Imali smo određenih praznih minuta, kada je protivnik birao sa kojih pozicija želi da prima koševe i koje igrače da pusti da šutiraju. Ipak, treba uzeti u obzir da je naša ekipa jako mlada, najmlađa u Evroligi, i ako se posmatraju sve tri utakmice Budiveljnika, sa Fenerom i CSKA i ova večeras, oni su sigurno zaslužili da makar jednu dobiju. Tako da ćemo mi gledati da u Beogradu budemo spremniji nego što smo bili ovde, da pokažemo više kvaliteta, mada moram da istaknem kada je u pitanju borbenost, angažovanje i pa i kvalitet da se ponosim svojim igračima“, izjavio je Vujošević i dodao:

“Ono u šta sam siguran posle prva tri kola je da će biti i pobeda ovih ekipa koje čine grupu Nanter, Budivelnik, Partizan nad ekipama iz grupe Barselona, CSKA i Fenerbahče“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter