3
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Trener Ukrajinaca: Partizan ima mlad tim? To je sr..e!

Objavljeno: 31.10.13 u 21:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Budiveljnika Aigars Bagackis srećan je posle prvog trijumfa ukrajinskog šampiona u istoriji Evrolige, a takođe je odbrusio je priče o ‘najmlađem timu Partizana’.

Ukrajinski šampion pobedio je večeras crno-bele u direktnom okršaju za plasman u sledeću rundu.

“Čitao sam kako neki novinari insistiraju na tome kako je Partizan izuzetno mlad. To je obično sr..e. To je klub koji celog života igra najjače takmičenje, njegovi igrači moraju da znaju kako da se nose sa pritiskom, pred gostujućim navijačima. Nisam računao da smo favoriti u ovom meču, posebno jer nismo igrali baš dobro u prethodnim utakmicama, a Partizan je došao posle velike pobede. To je za nas bio veliki pritisak“, izjavio je trener Kijevljana, a potom pohvalio igru svog tima u odbrani.

“Znali smo ko su najbolji strelci, čak i u trenucima kada su Milosavljevići Bogdanović pogađali lude šuteve, ostali smo mirni. Čekali smo naše momente, jer utakmica uvek ponudi šansu. Važno je da znaš da je iskoristiš. Pobedio je tim koji je trebalo da dobije“, istakao je Bagacakis.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Тако је прич’o онај из лијетвоса пре неку сезону, па дош’о у пакао Пионира и осетио га лично на својој кожи! ГАЗИ БРЕ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter