0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Stevanović na korak od cilja

Objavljeno: 31.10.13 u 11:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski stručnjak Goran ’Plavi’ Stevanović nalazi se na korak od cilja zbog kojeg je početkom septembra preuzeo Ćingdao Donon.

Stevanovićevi izabranici se kolo pre kraja kineskog šampionata nalaze van opasne zone, ali još nisu obezbedili opstanak.

U pretposlednjem kolu, Ćingdao je pobedio Điangsu Sejnti sa 1:0 golom Kabaljera, i sada ima 31 bod, dva više od Čangčun Jataija, koji je u opasnoj zoni.

Jedan od klubova koji će napustiti elitni rang već se zna, a to je Vuhan, koji je do pre dva meseca vodio još jedan bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković.

Poslednje kolo se igra već u nedelju, a Ćingdao gostuje Pekingu, čiji trener je Aleksandar Stanojević. Da bi sami odlučivali o svojoj sudbini, Stevanovićevim izabranicima je potreban bar bod u tom duelu, za slučaj da Čangčun napravi iznenađenje i slavi protiv Liaoninga.

Sve utakmice poslednjeg kola kineskog šampionata igraju se u nedelju od 8.35 po našem vremenu, a titulu je još ranije obezbedio Gvangžu Evergrande, dok su se u Ligu šampiona plasirali Šandong Luneng i Peking.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter