0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pjana poručio: Bez taktiziranja, sve podredite napadu

Objavljeno: 31.10.13 u 15:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT (Pjanović u duelu sa Vukom Rašovićem)

Bivši napadač crveno-belih Mihajlo Pjanović, savetovao trenera Slavišu Stojanovića da u predstojećem “večitom” derbiju ne taktizira, već da sve podredi napadu na gol Partizana. Legendarni Pjana koji je vodio bespoštedne duele u večitom derbiju sa sadašnjim trenerom Partizana Vukom Rašovićem zan šta je recept za pobedu.

– Teško je bilo šta prognozirati, pogotovo ove sezone kada obe ekipe igraju dosta promenjivo. Ipak, mislim da Crvena zvezda mora da napadne od prvog minuta, da nikako ne bi trebalo da taktizira kao što je to uradila u odlučujućem meču prošle sezone kada je primila gol u poslednjem minutu i ostala bez titule – rekao je Pjanović.

Bivši centarfor, koji je Zvezdin dres nosio od 1999. do 2003. godine, od Slaviše Stojanovića očekuje da postavi formaciju sa dvojicom napadača, ali smatra da bi prevagu na terenu trebalo da donesu iskusni vezisti Miloš Ninković i Nenad Milijaš.

– Ninković i Milijaš kao najiskusniji igrači moraju da preuzmu odgovornost i da povedu ekipu do pobede – istakao je Pjanović.

Pjanović je sa Crvenom zvezdom osvojio dve šampionske titule i tri nacionalna Kupa,a u karijeri je igrao još za Polimlje, Javor,OFK Beograd, moskovski Spartak i Rostov, a karijeru je završio 2007. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter