0
Domaći fudbal

Ninković insistira da igra, na treningu sa zaštitnom kapom (FOTO)

Objavljeno: 31.10.13 u 13:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon u najmanju ruku jako nezgodnog sudara prošlog vikenda na utakmici sa Radničkim, provtimac Crvene zvezde Miloš Ninković pod znakom pitanja je za nastup u ‘večitom derbiju’.

Takvo mišljenje barem ima trener Slaviša Stojanović, ali se sa njim ne slaže Ninković. Naime popularni Nine, daje sve od sebe kako bi se oporavio i bio spreman za svoj debitantski ‘večiti derbi’ a da je oporavku pristupio maksimalno ozbiljno svedoči o sledeća fotografija na kojoj NInković na glavi ima ragbi zaštitu kapu.

nine

Međutim Fudbalski savez Srbije traži da Ninković pre derbija potpiše izjavu da igra na sopstvenu odgovornost, ili da to učini njegov neurolog.

„I ako ne dobijem odobrenje lekara, potpisaću, igraću na sopstvenu odgovornost. Takav meč se ne propušta“, rekao je Ninković i dodao „A ako treba da dam gol glavom, rizikovaću“.

Reklo bi se sličan model poput onog koji nosi golman Čelsija Peter Čeh, s tim što je Ninković svoju uklopio sa klupskim bojama.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter