0
Fudbal

Napadač Milana menja Kostu

Objavljeno: 31.10.13 u 20:07

birsa-robinjo

Nakon što je napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta odlučio da nastupa za reprezentaciju Španije, njegovo mesto u selekciji Brazila zauzeće Robinjo.

Brazil će igrati protiv Hondurasa 16. novembra u Majamiju, a protiv Čilea 19. novembra u Torontu, a Robinjo će dobiti šansu na tim utakmicama, potvrdio je selektor Skolari.

„Robinjo je praktično znao da će biti pozvan. Mislim da je vešt igrač, srećan momak koji je igrao za reprezentaciju skoro 100 puta, bio učesnik svetskih prvenstava. To je važno, želimo da mu damo priliku i vidimo kako će da se uklopi u postojeći sastav“, rekao je Skolari.

Skolari je pozvao sledeće igrače:

Golmani: Žulio Cezar (Kvins Park Rendžers), Viktor (Atletiko Mineiro).

Odbrana: David Luiz (Čelsi), Dante (Bajern Minhen), Tijago Silva (PSŽ), Markinjoš (PSŽ), Dani Alveš (Barselona), Majkon (Roma), Marselo (Real Madrid), Maksvel (PSŽ).

Sredina terena: Lukaš Leiva (Liverpul), Ernaneš (Lacio), Luiz Gustavo (Volfsburg), Paulinjo (Totenhem), Ramireš (Čelsi), Oskar (Čelsi), Bernard (Šahtjor), Vilijan (Čelsi).

Napadači: Žo (Atletiko Mineiro), Robinjo (Milan), Hulk (Zenit), Nejmar (Barselona).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter