0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Ivana Nešović blista u Turskoj

Objavljeno: 31.10.13 u 10:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpska odbojkašica Ivana Nešović se posle dve godine provedene u Aziji vratila u Evropu, a od početka nove sezone niže zaista sjajne partije u dresu turkog Čankalea.

U prva dva kola turskog šampionata, klub naše odbojkašice je poražen, ali je ona blistala, posebno u nedelju, kada je Čankale poražen od Ilbanka sa 3:1. Nešovićeva je zabeležila 27 poena i oduševila domaće navijače, što se posebno videlo po završetku utakmice, kada joj je cela hala skandirala ime.

-Veoma mi prija što ponovo igram evropsku odbojku. Kao da sam ponovo promenila sport. Počelo je prvenstvo, najmlađi smo tim u ligi, ali ogroman potencijal i motiv koji je svojstven svakom mladom čoveku – istakla je Nešovićeva.

Uprkos lošem startu sezone, 25-godišnja srpska odbojkašica veruje da tim može mnogo bolje i da će to i pokazati u narednim kolima.

-Ovaj tim može mnogo i verujem u nas. Liga je dosta duga, svašta može do kraja da se desi. I dobro, i loše, sve je to deo sporta – naglasila je Nešovićeva.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter