3
TimeOut

Peković tetovirao ‘Boj na Kosovu’

Objavljeno: 30.10.13 u 12:56

pekovic-tattoo

Da se bivši košarkaš Partizana Nikola Peković izjašnjava kao Srbin većini je odavno poznato, a to što umesto za našu igra za crnogorsku reprezentaciju krivi su indolentni čelnici Košarkaškog saveza koji su propustili priliku da centra Minesote uvere da igra za „orlove“.

Peković je ljubiteljima košarke poznat i po brojnim tetovažama, a pred početak NBA sezone repretoaru crteža dodao i „Boj na Kosovu“ odnosno motiv koji ilustruje čuvenu bitku koja je novinara lokalnog Star Tribjuna potsetiio na scenu „Vaskrsenja“, prenosi Sportska centrala.

„Motiv tetovaže je Boj na Kosovu, najpoznatije bitke u srpskoj istoriji koja se dogodila 1389. godine“ – objasnio je Peković tamošnjim novinarima.

hotsport.rs/sportskacentrala.com

0
0

3 Komentara

  1. Neka se izjasnjava kao Srbin,neka Vi pisete o tome,a mogli ste i to Crnogorsku reprezentaciju napisat velikim slovom a ne malim. E VIVA MONTENEGRO,KOSOVO JE SRBIJA!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter