0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Nema više karata za meč protiv Panatinaikosa, kapije se otvaraju u 18 časova

Objavljeno: 30.10.13 u 16:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Utakmica 3. kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa koja je na programu u petak, 1. novembra u 20.30 sati u dvorani Pionir proglašena je utakmicom visokog rizika. Shodno tome biće preduzete ospežne mere bezbednosti.

S obzirom da se očekuje da će dvorana Pionir biti ispunjena do poslednjeg mesta, pošto su sve karte koje su puštene u prodaju praktično razgrabljene za samo sat vremena, kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene već od 18 sati. Na prilazima dvorane Pionir biće nekoliko kontrolnih prstenova pa niko bez ulaznice neće moći da priđe dvorani.

Na svim ulazima biće izvršen detaljan pregled, oduzimaće se sitan novac, upaljači i drugi sitni tvrdi predmeti, a navijači se pozivaju da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegle gužve.

Takođe, KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe pirotehničkih sredstava (baklji, dimnih bombi, petardi) i upotrebe lasera. Disciplinski propisi Evrolige su vrlo strogi, a svaki i najmanji incident biće oštro kažnjen. Želja svih u Crvenoj zvezdi je da meč protekne u najboljem mogućem redu i da se u Evropi i svet još jednom pošalje velelepna slika iz Beograda.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter