0
Evroliga

Miličić umesto za umalo da igra protiv Zvezde

Objavljeno: 30.10.13 u 10:47

darko-milicic

Prema vestima koje stižu iz Španije umesto Milka Bjelice kratkoročni ugovor sa laborral Kućom trebalo je da potpiše Darko Miličić i kada je već sve bilo gotovo celu stvar stopirao je trener tima iz Vitorije Serđo Skariolo, koji nije želeo srpskog centra u ekipi.

Opravdanje za ovakvu odluku Skariolo bi mogao da pronađe u činjenici da Miličić nije u takmičarskom pogonu gotovo godinu dana, nakon što je početkom prošle sezone raskinuo ugovor sa Boston Seltiksima i da samo može da se nagađa u kakvoj formi se trentuno nalazi.

Upravo zbog toga Miličić koji je tokom leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, čak se u jednom trenutku provukla i informacija da je potpisao ugovor sa crveno-belima, verovatno i nije pojačao tim Dejana Radonjića. Podsećamo da je Laboral Kuća jedan od protivnika crveno-belih u evroligaškoj grupi D i da je lako moglo da se desi da bivši reprezentativac Srbije zaigra protiv tima za koji navija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter