0
Domaći fudbal

Kup Srbije: Partizan u Nišu, Zvezda dočekuje Kragujevčane

Objavljeno: 30.10.13 u 08:34

KUP Srbije

Svih osam utakmica osmine finala Kupa Srbije u fudbalu na programu su danas, a nema sumnje da će najzanimljivije biti u Nišu gde domaći Radnički dočekuje aktuelnog šampiona – ekipu Partizana.

Dva tima su se već sastala ove jeseni u Nišu u okviru  Jelen Superlige i rezultat je bio nerešen što je jasan pokazatelj da crno-bele čeka veoma težak zadatak, a ako se tome doda da je Radnički pre samo četiri dana na svom stadionu igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom jasno je da protivnici teško dolaze do pobede u Nišu.

Što se tiče Crvene zvezde ona će na Marakani u poslednjem po rasporedu duelu dočekati kragujevački Radnički koji je umeo da ostane neporažen u Beogradu, ali kako mu ove sezone ne cvetaju ruže zadatak mu neće biti lak iako je trener crveno-belih Slaviša Stojanović najavio da će priliku dati i igračima koji su u poslednje vreme imali manju minutažu.

Treći favorit za trofej – novosadska Vojvodina na svom Karađorđu dočekuje uvek nezgodni Novi Pazar, dok će branioc trofeja – Jagodina, gostovati odličnoj ekipi Čukaričkog koja je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela ligaške sezone.

Sloboda u Užicu dočekuje ekipu Voždovca, OFK Beograd je apsolutni favorit u duelu sa Jedinstvom, dok je u duelima Spartaka i Napretka odnosno Donjeg Srema i čačanskog Borca potpuno otvoreno pitanje pobednika.

1/8 finala Kupa Srbije:

Sreda, 30. oktobar:
14.00h OFK Beograd – Jedinstvo
14.00h Spartak – Napredak
14.00h Donji Srem – Borac Čačak
16.00h Vojvodina – Novi Pazar
17.00h Radnički Niš – Partizan
18.00h Čukarički – Jagodina
18.00h Sloboda – Voždovac
19.00h Crvena zvezda – Radnički 1923

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter