0
Fudbal

Kosta razočarao Skolarija: Okrenuo je leđa milionima Brazilaca

Objavljeno: 30.10.13 u 13:46

dijego-kosta-brazil-spanija

Konačna odluka Dijega Koste da umesto za reprezentaciju Brazila, države u kojoj je rođen, igra za selekciju Španije, države u kojoj je doživeo punu afirmaciju, vrlo je razočarala selektora 2karioka“ Luisa Felipea Skolarija.

„Brazilac koji odbije da igra za svoju reprezentaciju na Svetskom prvenstvu koje se održava u njegovoj zemlji nije vredan da se o njemu diskutuje. Okrenuo je leđa milionima Brazilaca koji su se nadali da će predstavljati petostruke prvake sveta“ – rekao je rezignirano Skolari kada je saznao za Kostinu odluku.

Međutim, to što je Kosta odabrao Španije ne znači da će i definitivno igrati za „crvenu furiju“ pošto bi tek trebalo FIFA da se izjasni po ovom pitanju jer je napadač Atletika upisao dva nastupa za Brazil u prijateljskim utakmicama i prema sadašnjim pravilima ne može da promeni reprezentaciju bez odobrenja Međunarodne fudbalske federacije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter