0
Fudbal

Galijani: Ostaju i Baloteli i Alegri

Objavljeno: 30.10.13 u 14:52

galijani-baloteli

Jučerašnja vest da bi Mario Baloteli tokom zimskog prelaznog roka mogao da pređe u Čelsi uzdrmala je sportsku javnost u Italiji, a pre svega one kojima su boje Milana na srcu, međutim potpredsednik kluba Adrijano Galijani tvrdi da klub nema nameru da proda svog najboljeg igrača.

„Ne postoji nikakav problem sa Balotelijem. On će ostati naša zvezda i neće se seliti nigde. Srećan je ovde i ima višegodišnji ugovor sa Milanom“ – jasan je bio Galijani.

Kada je u pitanju status trenera Masimilijana Alegrija potpredsednik „rosonera“ takođe tvrdi da neće biti promena odnosno da šef struke ima poptuno poverenje uprave kluba i da će detaljana naliza njegovog rada biti obavljena tek na kraju sezone.

Ovakvim raspletom u vezi sa trenerom Alegrijem verovatno će najviše razočaran verovatno biti navijač koji ga je stavio na aukcijsku prodaju na sajtu e-Bay sa početnom cenom od jedog evra pošto će mu biti uskraćena zarada.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter