0
Evropske lige

Blaterovo izvinjenje Ronaldu, Realu i Portugalcima

Objavljeno: 30.10.13 u 11:40

sep-blater

Nakon što je u intervjuu na Univerzitetu Oksford veoma loše imitirao Kristijana Ronalda što je izazvalo reakciju fudbalera Reala, nejgovog tima i Fudbalskog saveza Portugalije predsednik Međunarodne fudbalske federeacija (FIFA) Sep Blater uputio je uvvređenim stranama izvinjenje i to na dva načina.

„Veoma mi je žao što si se osetio povređenim i želim da ti se izvinim zbog toga. Nikada nisam imao nameru da pokažem nepoštovanje prema Realu, njegovim igračima ili navijačima i to ne samo zbog toga što je taj klub jedan od osnivača FIFA nego i zbog toga što je to klub koji sam tokom godina najviše pratio i divio mu se“ – piše između ostalog u Blaterovom pismu objavljenom na sajtu Reala.

Pored toga vremešni Švajcarac je izvinjenje uputio i putem svog Tviter profila.

„Dragi Kristijano, izvinjavam ako si se uvredio zbog mog odgovora na upućeno pitanje na privatnom događaju. Nisam želeo da se to desi. Ja sam počasni navijač Reala i želja mi je bila da objasnim da na svetu ima mnogo talentovanih igrača uključujući tu i tebe. Sve najbolje“ – napisao je Blater.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter