0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Priliku protiv Radničkog dobiće igrači sa manjom minutažom (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.13 u 12:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da bi pobeda nad Radničkim iz Kragujevca u osmini finala Kupa Srbije bila dobra uvertira za „večiti derbi“ i najavio da će šansu dobiti neki od igrača sa manjom minutažom.

„Veoma važna utakmica dolazi nam u nezgodnom trenutku zbog povreda. To je prilika za fudbalere koji nisu mnogo igrali. Maksimalno smo motivisani, želimo što bolje da odigramo i spremimo se za derbi“, kazao je Stojanović na konferenciji za novinare.

Crveno-beli su u prehodnom kolu Superlige remizirali sa Radničkim u Nišu (1:1) i ostali na četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći Partizan.

„Nisam zadovoljan rezultatima, jer sam očekivao više. Splet okolnosti, sudijske i moje greške su nas dovele do ovakvih rezultata“, istakao je Stojanović.

Na sutrašnjem meču u Kupu Srbije definitivno neće igrati povređeni Aleksandar Kovačević i Miloš Ninković, a pod znakom pitanja su i nastupi Marka Petkovića i Novaka Martinovića, jer su tek juče počeli sa treninzima.

„Neke igrače moramo da odmorimo za derbi, ali i ostale utakmice koje nas čekaju“, poručio je Stojanović.

Prema njegovim rečima pitanje je da li će Ninković moći da igra i protiv Partizana.

„Ninković je sinoć bio na pregledu, danas ću razgovarati sa njim i videti kako se oseća. Imamo spremne zamene i za njega i za Kovačevića za derbi“, naveo je on.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se sutra od 19 sati u Beogradu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter