0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: O otkazu pitajte ljude koji vode Partizan

Objavljeno: 29.10.13 u 16:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je u utorak da ne razmišlja o medijskim spekulacijama da će dobiti otkaz, već o predstojećoj utakmici u Nišu, protiv Radničkog u osmini finala Kupa Srbije.

„Kada neko preživi ono što sam ja preživeo pred prošli derbi, nijedna utakmica nije ‘Dan D’ za mene. O otkazu morate da pitate ljude koji vode klub, ja ne razmišljam o tome. Juče sam razgovarao sa predsednikom, ništa spektakularno, o nekim tekućim stvarima“, rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Mediji spekulišu da bi Rašović zbog slabijih rezultata ekipe mogao da dobije otkaz, a kao „Dan D“ oznacili su sutrašnju utakmicu protiv Radničkog u Nišu.

Partizan je u prošlom kolu, u subotu, odigrao 1:1 protiv Napretka na svom stadionu, ali je zadržao prvo mesto na tabeli.

Fudbaleri Partizana u sredu od 17 sati u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu osmine finala Kupa Srbije. Dve ekipe su igrale u drugom kolu Super lige Srbije, a tada je meč u Nišu završen bez golova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter