0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Protiv Pazaraca nemamo pravo na grešku

Objavljeno: 29.10.13 u 19:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Vojvodine u sredu dočekuju ekipu Novog Pazara u osmini finala Kupa Srbije, a iz tabora Novosađana poručuju da na ovom meču nemaju prava na grešku. 

Vojvodina je ove sezone već jednom ugostila Novi Pazar, kada je pre mesec i po dana slavila rezultatom 2:1. Ipak, u taboru Novosađana znaju da za razliku od prvenstvenih utakmica,

 

“Prvenstvo je takmičenje u kom se crta podvlači posle 30 kola, u kupu je nešto sasvim drugo. Ovde nema druge utakmice i to je razlog za maksimalnu mobilizaciju svih u klubu, pre svih igrača i nas iz stručnog štaba. Mi smo dobro pripremili ovu utakmicu i nadam se da ćemo ponoviti disciplinu i kvalitet igre koje smo pokazali na Karaburmi. Dobro smo radili proteklih dana, momci su se osvežili, a napravićemo i nekoliko izmena u odnosu na tim koji je igrao protiv OFK Beograda. Ovo iz razloga jer želim na terenu samo maksimalno spremne igrače koji na svojim plećima mogu da iznesu ceo susret u visokom ritmu“, izjavio je Nikolić.

On je takođe pozvao navijače da dođu sutra, ali i u narednim mečevima, u što većem broju kako bi njegovoj ekipi bilo lakše da na terenu pruži svoj maksimum.

Meč Vojvodina – Novi Pazar na programu je u sredu u 16.00.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter