0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Mitrović: Pred Delijama, nikada nećemo nositi belu zastavu

Objavljeno: 29.10.13 u 21:34

kkcz-ristic-mitrovic-katic-simonovic

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović se nada da bi njegov tim na svom parketu, i uz podršku navijača, mogao do prve pobede u Evroligi.

Crveno-beli pred sobom imaju najteži test, pošto u ‘Pionir’ stiže višestruki prvak Evrope grčki Panatinaikos.

“Svaki meč u Evroligi iščekujemo s nestrpljenjem. Znamo koga dočekujemo – šestostrukog šampiona Evrope! Iako u svaku utakmicu ulazimo kao autsajderi, nikad ne nosimo belu zastavu, posebno pred našom publikom. Nadamo se da možemo da ostvarimo prvu pobedu u Evroligi“, rekao je Mitrović i dodao da će gosti veći pritisak osetiti sa tribina ‘Pionira’.

“Lepše je igrati pred 20.000 navijača, ali je „Pionir“ poznat po akustici i zaglušujućoj buci. Međutim, Panatinaikos je previše iskusan da bi potpao pod uticaj publike, igrao je više puta protiv Partizana u tom ambijentu. Navijači mogu da nam pomognu, ali je najveći deo posla na nama. Dešavalo se ranije da budemo stegnuti u tim situacijama, verujem da ćemo sada to pretvoriti u našu prednost“, istakao je Mitrović za ‘Večernje novosti’.

Meč Crvena zvezda – PAO na programu je u petak u 20.30.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter