0
Košarka

Zvezda još samo dva dana prodaje sezonske ulaznice

Objavljeno: 28.10.13 u 14:20

sezonske-kkcz

Sezonske ulaznice KK Crvena zvezda Telekom prodavaće se još samo dva dana, a u utorak 29. oktobra prodaja će biti obustavljena. Na raspolaganju je ostao ograničen broj godišnjih karata pa KK Crvena zvezda Telekom poziva one koji žele da pribave pretplatnu kartu da iskoriste preostala dva dana i rezervišu svoje mesto za sve utakmice koje crveno-beli košarkaši budu igrali kao domaćini.

I zamena sezonskih ulaznica za tribine vršiće se do 29. oktobra pa KK Crvena zvezda apeluje na sve one koji to još nisu učinili da na vreme izvrše zamenu kako ne bi imali problema na ulazima sa očitavanjem bar koda. Crveno-beli podsećaju da se zamena sezonskih karata za tribine kao i kupovina pretplatnih ulaznica zaključno sa utorkom može izvršiti na biletarnici Eventim-a u TC Ušće.

Takođe, Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će se ulaznice za meč trećeg kola D grupe Evrolige sa Panatinaikosom prodavati od srede 30. oktobra od 10 časova. Karte za ovaj meč moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, a cene kao i sve detaljnije informacije od sutra će biti dostupne na zvaničnom internet sajtu kluba. Utakmica sa Panatinaikosom zakazana je za petak, 1. novembar u dvorani Pionir sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter