0
Tenis

FOTO: WTA

WTA: Jelena i Ana ne menjaju mesta

Objavljeno: 28.10.13 u 10:01

wta

Plasman u polufinale završnog turnira u Istanbulu nije doneo veliku prmenu za Jelenu Janković kada je u pitanju plasman na WTA listi pošto je i dalje na osmom mestu sa 265 bodova zaostatka za sedmoplasiranom Sarom Erani. takođe i Ana Ivanović, koja nije igrala prethodne nedelje, nije mrdala sa svog 16. mesta.

Blagi skok od jedne pozicije zabeležila je Bojana Jovanovski koja je od danas 36. teniserka sveta, baš kao i Vesna Dolonc koja je napredovala za dva mesta i nalazi se na korak od povratka među 100 najboljih pošto je sada na 101. mestu. Aleksandra Krunić je na 142. poziciji, Jovana Jakšić na 169., a Doroteja Erić na 230. poziciji.

Završni turnir u Istanbulu nije doneo promenu na samom vrhu liste pošto je Serena Vilijams i dalje prva, a Viktorija Azarenka druga teniserka sveta, ali je plasman u finale Kineskinji Na Li doneo skok sa petog na treće mesto, što automatski znači da je Marija Šarapova pala na četvrto, a Agnješka Radvanska na peto mesto. Petra Kvitova je šesta, Sara Erani sedma, Jelena Janković osma, a Anđelik Kerber i Karolina Voznijacki zaključuju Top 10.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter