0
Fudbal

‘Orlovi’ protiv ‘zbornaje’ u Dubaiju

Objavljeno: 28.10.13 u 16:29

rusija-srbija-stadion-lokomotive

Najbolje fudbalske reprezentacije Rusije i Srbije odigraće 15. novembra 2013. godine prijateljsku utakmicu u Dubaiju, u terminu predviđenom FIFA međunarodnim koordinisanim kalendarom takmičenja. Susret između „A“ selekcija naših zemalja biće odigran na Gradskom stadionu u Dubaiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), a vreme početka biće uskoro saopšteno.

Po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, želja selektora Siniše Mihajlovića je da u prijateljskim susretima protiv jakih rivala nastavi sa podizanjem kvaliteta igre naše reprezentacije. Selekcija Rusije je ostvarila direktan plasman na naredni Mondijal, koji će biti odigran u Brazilu.

Dve selekcije su se poslednji put srele u prijateljskom duelu 10. avgusta 2011. godine na stadionu Lokomotive u Moskvi i tada je „zbornaja komanda“ trijumovala sa 1:0 golom Pavela Pogrebnjaka. Tadašnji selektor Vladimir Petrović Pižon na teren je izveo sledeći sastav: Jorgačević, Tomović, Vidić, Rajković, Kolarov, Petrović, Kuzmanović, Ninković, Krasić, Tošić, Pantelić.

Podsetimo, Srbija je u oktobru u Novom Sadu u prijateljskom meču pobedila Japan, takođe učesnika naredne smotre najboljih, rezultatom 2:0, a kao mogući rival za novembarski termin spominjala se čak i selekcija Brazila, ali je duel sa „kariokama“ odložen za neku drugu priliku.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter