0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Igraću derbi bez obzira na sve

Objavljeno: 28.10.13 u 18:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navijače Crvene zvezde zabolela je glava kada su čuli da bi zbog povrede glave Miloš Ninković mogao da propusti „večiti derbi“.

Ninković je posle sudara sa jednim fudbalerom Radničkog iz Niša zaradio 12 kopči, ali i pored saveta lekara da ne igra, on će bez obzira na sve igrati protiv Partizana, prenosi Sportal.

„Doneo sam odluku bez obzira šta kažu doktori“, poručio je Ninković.

Bolovi u glavi polako popuštaju…

„Bolje sam nego u ponedeljak kada je reč o bolovima u glavi. Međutim, otok je počeo da se spušta na levo oko i zatvara ga. To me malo brine, ali mi je drago što su bolovi u glavi manji“, izjavio je Ninković za Sportal.

„Večiti derbi“ je veliki izazov za svakog fudbalera.

„Imam ogromnu želju da igram. Razgovarali smo i sigurno je da se oni pitaju da verovatno ne bih igrao. Konce bi trebalo da skidam tek posle 10 dana i da odmaram. Imam te kontrole u utorak i četvrtak. Šta god oni rekli na tim pregledima ja znam da to moju odluku neće promeniti. Znam i šta ću raditi u subotu bez obzira šta mi doktori budu rekli. Jedino što može da me brine jeste koliko ću imati treninga ove nedelje, jer zna se koliko su oni bitni pred utakmicu. Bez njih nije lako igrati ni fudbal ispred zgrade, a ne najveću utakmicu u srpskom fudbalu“, jasan je Ninković.

Fudbaler Radničkog, koji ga je povredio, poslao mu je poruku izvinjenja.

„Poslao mi je u sredu poruku „Izvini za sve što se desilo“. Ali rekao sam i njemu da ne mislim da ima razloga da se izvinjava. Verujem da to nije uradio namerno i da je to bilo u žaru borbe. Dopisavali smo se preko poruka i sve je u redu“, kaže Miloš.

Ukoliko zaigra, Ninković će morati da nosi neku masku.

„Apsolutno. Imaću zaštitnu masku, jer bez nje bi bio ogroman rizik uopšte pomišljati o igranju. Ovako je manje rizično i pokupšaću da nabavim zaštitu“, konstatovao je Ninković.

hotsport.rs/sportal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter