0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Pobeda bi bila ravna podvigu

Objavljeno: 28.10.13 u 15:08
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u meču 3. kola Evrokupa u utorak od 18 časova u svom „Jezeru“ dočekuju ekipu Spartaka iz Sankt Peterburga, koja je po rečima Miroslava Nikolića apsolutni favorit u tom duelu, što prema njegovim rečima ne znači da će se Šumadinci unapred predati.

„Sigurno je, nećemo se predavati unapred, borićemo se, pa dokle stignemo. Igraćemo snažno, očekujem da će svi igrači pružiti svoj maksimum protiv Spartaka. Tako možemo i da pobedimo favorita. Ovo je Evropa, mi tu nemamo nikakvog iskustva, ali imamo jaku motivaciju. Spartak je ekipa čija su očekivanja da budu među tri najbolje u grupi H, i to je sasvim realno. Mada, moguće je da u tom plasmanu bude nekih pomeranja, možda Radnički uđe u drugi krug takmičenja. Idemo kolo po kolo. Spartak je jaka ekipa, to je visokobudžetni klub, nismo za poređenje. Eventualna pobeda bila bi ravna podvigu“ – rekao je Miroslav Nikolić gotovo u jednom dahu.

Sava Lešić je zadužen za borbu sa protivničkim centrima i naravno svestan je da ga u duelu protiv Spartaka očekuje vrlo težak zadatak.

„Spartak je izuzetno kvalitetna ekipa. Moramo pažljivo da se pripremimo, ključno je da odigramo dobru odbranu, kao što smo to uradili u poslednjem kolu ABA lige, kada smo tako prelomili utakmicu i pobedili. Znam da će i ovoga puta naš šesti igrač biti publika, oni su naša dodatna snaga, po tome smo prepoznatljivi u Kragujevcu“ – kazao je Lešić.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter