0
Domaći fudbal

Na derbi za 500 dinara, od utorka u prodaji ulaznice za duel Zvezde i Partizana

Objavljeno: 28.10.13 u 12:29

veciti-derbi

U narednih sedam dana fudbaleri Crvene zvezde odigraće dva veoma važna susreta na Marakani. Prvi već za dva dana, tačnije 30. oktobra u okviru nacionalnog Kupa protiv ekipe Radničkog 1923. Nedugo zatim, u subotu 2. novembra na Marakani je na programu 11. kolo državnog prvenstva, odnosno 145. „večiti“ derbi.

Oba susreta izazivaju veliku pažnju javnosti, tako da će se karte kako za susret sa Kragujevčanina, tako i za duel sa komšijama već od utorka naći na blagajnama najvećeg srpskog stadiona.

Počev od utorka 29. oktobra biletarnice u Ljutice Bogdana radiće u periodu od 10,00 do 16,30 časova, izuzev u sredu kada će biti otvorene do 19 sati, tačnije do početka utakmice sa Radničkim. Takođe, i na dan derbija u subotu, blagajna će raditi do 18 sati. U svim ostalim danima, dakle u utorak, četvrtak i petak karte se mogu kupiti u navedenom terminu od 10,00 do 16,30 sati.

Cene karata za Kup susret su 200 dinara „sever“, 300 „istok“ i 400 dinara za zapadnu tribinu.

Za duel najvećih rivala važiće druge cene, i za ovu priliku biće otvorena i južna tribina, za koju će cena karte biti kao i za severnu, 500 dinara. Svi koji budu želeli okršaj crveno i crno-belih da posmatraju sa istočne tribine potrebno je da izdvoje 800 dinara, odnosno 1000 dinara za ulaz na zapadnu tribinu Marakane.

Takođe, uz kupovinu dresa Crvene zvezde u Red Star Shop-ovima na Marakani i u Ulici Kralja Milana 23 stičete pravo na po dve, tri ili četiri besplatne karte za predstojeće mečeve.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter