FOTO: EKIPA.MK
in , ,

MZT demantuje sukob, fotografija demantuje MZT

FOTO: EKIPA.MK
FOTO: EKIPA.MK

Košarkaki klub MZT iz Skoplja demantovao je putem saopštenja fizički sukob svojih navijača sa košarkašima Partizana odnosno napad na goste iz Beograda okarakterisavši celu situaciju samo kao verbalni duel.

„Košarkaški klub MZT Skoplje Aerodrom demantuje vest koja se pojavila u nekoliko lokalnih medija, da su košarkaši KK Partizana bili na ivici linča nakon večerašnje utakmice. U izolovanom incidentu koji se dogodio oko 20 minuta posle utakmice, domaći navijač uspeo da uđe u verbalni sukob sa gostujućim igračem, nakon čega su igrači KK Partizan pokušali da se fizički sukobe sa navijačima, ali brze intervencije redarske službe i policije sprečile su bilo kakav incident. U celoj situaciji nijedan član Partizana nije bio u poziciji da bude udaren, a kamoli linčovan“ – piše u saopštenju skopskog kluba.

Međutim fotografija na kojoj centar Partizana Dejan Musli pokušava kontranapadom da se odbrani od razjarenih navijača MZT-a potpuno demantuje čelnike makedonskog kluba koji su tako uhvaćeni u laži.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Jojić glavni glumac u ‘porniću’ (VIDEO)

Labović: Koristile su mi pripreme sa Laboralom