in , ,

Jojić glavni glumac u ‘porniću’ (VIDEO)

jojic-pornhub

Navijački rat između pristalica Crvene zvezde i Partizana odavno je prešao svaku granicu dobrog ukusa o čemu najbolje svedoči podatak da se na jednom sajtu za odrasle (PorHub) našao snimak pogotka Miloša Jojića u poslednjem derbiju kojim je praktično odlučen šampion u prethodnoj sezoni.

Ipak, ovo je samo odgovor Grobara Delijama koje su trijumf nad večitim rivalom u Kup duelu takođe postavili na pojedine porno sajtove pod originalnim imenom „srpski pornić – Zvezde j… Partizan“ pa je logično da je usledila gotovo podjednako ingeniozna replika pod nazivom „Jojić j… Zvezdu“.

Naravno da se tu cela priča ne završava pošto je uz video postavljeno i upozorenje da gledanje strogo zabranjeno navijačima Zvezde sa slabijim srcem pošto se radi o porniću iz ekstremne kategorije uz nezaobilazno spominjanje određenih seksualnih radnji.

Kada se malo bolje razmisli možda je i bolje da se pristalice dva kluba na ovaj način prozivaju umesto da pucaju glave i padaju životi u međusobnim sukobima, ali je veliko pitanje da li će ovo smiriti strasti ili ih dodatno rasplamsati.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Toti: Roma ima mu…

MZT demantuje sukob, fotografija demantuje MZT