0
Evropske lige

Inzagi ponovo aktuelan

Objavljeno: 28.10.13 u 13:57

AC Milan v Bologna FC - Juvenile Match

Malo, malo, pa italijanski mediji smenjuju trenera Milana Masimilijana Alegrija i na njegovo mesto postavljaju Filipa Inzagija, a nedeljni poraz od Parme u 9. kolu Serije A bio je novi povod za istu situaciju.

Kako prenosi Skaj Italija popularni Pipo je ponovo u opticaju za mesto novog trenera „rosonera“ ukoliko uprava konačno izgubi strpljenje za Alegrija pod čijim vođstvom ekipa beleži katastrofalne rezultate pa nakon devete runde nacionalnog šampionata zauzima tek 10. mesto na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova.

Kada je prethodni put bila aktuelna priča da bi Inzagi mogao da sedne na klupu seniorskog tima Milana nekadašnji ubojiti centarfor se pravdao da još uvek nije spreman da preuzme toliku odgovornost. Sada se samo postavlja pitanje da li se u međuvremenu okuražio i stekao određeno iskustvo vodeći mladi tim „rosonera“ u Primaveri.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter