0
Auto Moto

Horner: Fetel može da prestigne Šumahera

Objavljeno: 28.10.13 u 15:22

horner-fetel

Jučerašnjom pobedom na trci za Veliku nagradu Indije Sebastijan Fetel je i teoretski obezbedio četvrtu uzastopnu titulu svetskog prvaka, a Kristijan Horner šef Red Bula (tima za koji Nemac vozi) veruje da bi trenutno najbolji pilot Formule 1 mogao da obori rekord Mihaela Šumahera koji je sedam puta bio prvak.

„U našem sportu postoji mnogo faktora koji odlučuju pobednika pošto mnogo zavisi od ekipe za koju vozite, ali ako ne bude nekih velikih promena ne vidim razlog zbog kojeg Sebastijan ne bi pretekao Šumahera“ – rekao je Horner.

Prema njegovom mišljenju sezona koja je na izmaku bila je najbolja u Fetelovoj karijeri pošto je iz trke u trku podizao nivo čime je postao neuhvatljiv za protivnike o čemu najbolje svedoči podatak da je tri trke pre kraja šampionata uspeo da dođe do šampionskog trona.

Horner je takođe izrazio nadu da će Fetel još dugo ostati u Red Bulu pošto u tom timu trenutno sve funkcioniše na vrhunskom nivou.

„Niko ne može da garantuje da će Fetel ostati kod nas, ali nije sve u novcu i ugovorima, već ima nešto i u međuljudskom odnosu koji je u našem timu na visokom nivou“ – poručio je šef Red Bula.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter