0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Bez Tipsarevića u finalu Dejvis kupa?

Objavljeno: 28.10.13 u 10:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejvis kup reprezentacija Srbije mogla bi da se nađe u velikom problemu pred finalni meč ovog takmičenja u kojem će od 15. do 17. novembra u Kombank areni ugostiti selekciju Češke.

Naime, iako je Janko Tipsarević sve podredio tom duelu zbog čega je odustao od učešće na turnirima do kraja sezone oporavak od povrede stopala koju je zaradio nu Valensiji u meču protiv Marsela Granoljersa ne teče prema planu pa je drugi po rangu srpski teniser odlučio da ode na dodatne preglede u Nemačku nakon kojih bi trebalo sve da bude jasnije.

Ukoliko se ispostavi da Tipsarević ne može da igra selektor Bogdan Obradović će imati veliki problem da sastavi tim za duel protiv Čeha pošto je Viktor Troicki i dalje pod 18-mesečnom suspenzijom ITF-a zbog neodazivanja doping kontroli (u međuvremenu bi trebalo da saznamo odluku Sportskog arbitražnog suda u Lozani), dok Nenad Zimonjić godinama nije igrao u singl konkurenciji pa bi praktično od standardnih reprezentativaca samo Novak Đoković bio na raspolaganju odnosno uz njega bi u pojedinačnoj konkurenciji mogli da zaigraju Dušan Lajović ili Ilija Bozoljac.

Ipak, ostaje nam da se nadamo da će lekari u Nemačkoj uspeti da pronađu način kako da Janko u naredne dve nedelje zaleči povredu i bez rizika da je obnovi ili pogorša nastupi u duelu za „salataru“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter