0
AdmiralBet ABA Liga

Tomasu dozlogrdilo, najavljuje kraj karijere

Objavljeno: 27.10.13 u 12:53

marko-tomas-hrvatska

Hrvatski reprezentativac i prvotimac Cedevite Marko Tomas svojevremeno je važio za ejdnog od najvećih evropskih talenata, ali su ga česte povrede sprečile da to i dokaže.

Nakon najnovijeg malera koji ga je zadesio u jučerašnjem duelu protiv Cibone, u kojem je u prvom poluvremenu doživeo povredu Ahilove tetive, posle koje sledi pauza duga oko šest meseci, Tomas je iznervirano poručio da je ovo ujedno i kraj karijere za njega.

Hrvat je gotovo celu prethodnu sezonu propustio zbog povrede metatarzalne kosti, da bi se potom na pripremama reprezentacije za Eurobasket u Sloveniji u bezazlenom duelu sa Bogdanom Bogdanovićem zaradio rupturu mišića zbog čega je morao da preskoči to takmičenje.

S obzirom da mu je tek 28 godina nadamo se da će se Tomas predomisliti nakon što se izbori sa poslednjom u nizu povreda i da će se vratiti na košarkaške terene jer bi bila velika šteta da ga ovaj sport prerano izgubi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter