0
Fudbal

Tadić: Čuo sam za interesovanje Junajteda

Objavljeno: 27.10.13 u 11:00

tadic66743814000

Pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da se Mančester Junajted interesuje za Dušana Tadića, ali srpskog reprezentativca ta vest nije previše opila već trezveno „spušta loptu na zemlju“ uz tvrdnju da ima vremena za tu priču.

„Pisalo se i u Holandiji o tome. Prija mi interesovanje tako velikog kluba. Nema sumnje da je san mnogih igrača da zaigraju u Mančester Junajtedu, ali ne opterećujem se previše time, fokusiran sam na svoje obaveze u Tventeu“ – rekao je Dušan Tadić u izjavi za Žurnal.

Kada je u pitanju reprezentacija Srbije nekadašnji fudbaler Vojvodine nema dilemu oko toga ko bi u budućnosti trebalo da vodi „orlove“.

„Voleo bih da nas i u sledećem ciklusu kvalifikacija vodi Mihajlović. U poslednjih nekoliko utakmica se ustalila ista ekipa, uigrali smo se i pokazali smo da smo zaslužili i više od trećeg mesta. Što se mene tiče ja imam odličnu komunikaciju sa selektorom, ali nisam ja taj koji odlučuje o takvim stvarima, samo iznosim svoje mišljenje“ – dodao je Tadić.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter