0
Domaći fudbal

Stojadinović: Sudije nas urnišu

Objavljeno: 27.10.13 u 23:26

zoran-stojadinovic-1365525928-294141

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović smatra da su sudije znatno oštetile crveno-bele u prethodnim duelima.

„Nisam se do sada oglašavao po pitanju suđenja, ali ovo iz Niša je prevršilo svaku meru. Sudije nas urnišu“, rekao je Stojadinović, a prenosi Sportski žurnal.

Stojadinović je otkrio na kojim mečevima je Zvezda oštećena.

„Prvo smo oštećeni protiv Donjeg Srema, na utakmicama sa Voždovcem i Čukaričkim nisu nam svirani jedanaesterci. Pa ovo poslednje u Nišu… Poništen nam je regularan pogodak. Kakav ofsajd, gledali smo snimak situacije i kristalno je jasno da je gol čist. Svako ko je gledao snimak može da se uveri u moje reči. Računica je jasna Zvezdi je sudijskim greškama uzeto šest bodova u četiri kola. Možda upravo ti bodovi i odluče šampiona“, rekao je sportski direktor Zvezde.

Stojadinović smatra da pojedinci stoje iza loših sudijskih odluka koje su uticale na Zvezdine rezultate.

„Moćni pojedinci iz fudbala misle da će da zadrže pozicije ako Zvezda zaostaje na tabeli, pa računaju da rukovodstvo neće imati vremena da se bavi promenama u fudbalu. Kao da je nečiji cilj da Zvezda zaostane u trci za titulu, kako bi deo zvezdaške javnosti tražio smenu rukovodstva“, konstatovao je Stojadinović.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter