0
AdmiralBet ABA Liga

Muta Nikolić: Odbranom do pobede

Objavljeno: 27.10.13 u 08:46

Nikolic

Kragujevački Radnički je nakon pobede u Evrokupu uspeo da zabeleži i treći trijumf u ABA ligi savladavši pred svojim navijačima ljubljansku Olimpiju koja je i dalje najneprijatnije iznenađenje regionalnog takmičenja kao jedini tim koji još uvek ne zna za trijumf.

Trener tima iz Šumadije Miroslav Muta Nikolić je ključ trijumfa pronašao u odbrani istakavši da se njegov tim još uvek privikava na ritam u kojem se igraju dva meča nedeljno.

„Opet pohvaljujem atmosferu u kojoj smo igrali. Naši najverniji navijači dolaze stalno, uvek nas bodre. Videlo se večeras da vole atraktivnu igru i jaku odbranu. Mislim da smo im se odužili ovoga puta. Kada Radnički ovako odigra odbranu, teško će neko da odnese bodove iz Jezera. Igramo ritmom sreda-subota, moram da odmaram igrače.

Jaru, koji je igrao fenomenalno do sada, tražio je predah, a to ljudi ne vide. Ne mogu da „ubijem“ ni Marinovića. Mlađe snage sa klupe zato dobijaju svoje minute, ujedno ih uvežbavamo za sledeću godinu. Tako je Jevtović večeras odigrao fantastično. Nove igrače nemamo, zna se iz kojih razloga, to je taj fond kojim raspolažemo i borićemo koliko možemo. Ovo je prelomna pobeda, savladali smo ekipu koja je u Evropi velika. Svaka čast momcima na želji i svemu što su uradili do sada“ – rekao je popularni Muta.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter