0
Košarka

Hrvati naturalizuju još jednog Amerikanca

Objavljeno: 27.10.13 u 13:26

nolan-smit

Dok u Srbiji i dalje vlada većinsko mišljenje da stranci ne bi trebalo da igraju za naše reprezentacije, pogotovo u takozvanim velikim sportovima, naše komšije nemaju problema sa tim.

Tako na primer Hrvati već sada planiraju da naturalizuju igrača Cedevite Nolana Smita koji bi već naredne godine na Svetskom prvenstvu u Španiji mogao da obuče dres „kockastih“ i tako krene putem igrača madridskog Reala Donteja Drejpera koji već nekoliko godina igra za tim Jasmina Repeše.

Kako je selektor Hrvatske trenutno i trener Cedevite cela stvar bi mogla da protekne prilično glatko pošto je Amerikanac već pokazao interesovanje za tu ideju pa preostaje još da je Stručni savet Košarkaškog saveza Hrvatske odobri stvar nakon čega bi se krenulo u administrativni deo posla dobijanja pasoša koji bi mogao da potraje oko šest meseci (tako je bilo u Drejperovom slučaju).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter