0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Lideri moraju da koriste svoje šanse! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.13 u 20:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle remija protiv Napretka da ekipa koja želi da bude lider na tabeli mora da iskoristi ukazane šanse tokom utakmice. 

“Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a to je bila situacija pogotovo u drugom poluvremenu. Obično kada se ne iskoriste šanse stigne kazna, primili smo gol posle kiksa“, izjavio je Rašović nakon susreta u Humskoj.

On je istakao da šanse moraju da se koriste „ako želite da budete lideri“.

„Ne slažem se s konstatacijom da smo loše ušli u meč. Da smo iskoristi neku od tri-četiri prilike u prvom poluvremenu verovatno bi sve bilo drugačije“, zaključio je Rašović.

Trener Napretka Nenad Milovanović smatra da je ishod susreta u Beogradu „realan“.

„Dobro smo se spremili za ovu utakmicu, znali smo da jedino na ovaj način možemo da pariramo Partizanu. Mogli smo i da pobedimo, ali i da izgubimo da je Partizan iskoristio neke od šansi. Postignuti rezultat je realan, a cela moja ekipa, pogotovo mladji igrači, pokazala je karakter“, rekao je Milovanović.

U narednom kolu nacionalne Superlige Partizan u „večitom derbiju“ gostuje Crvenoj zvezdi, dok Kruševčani dočekuju ekipu beogradskog Rada.

hotsport.rs/Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter