0
ATP

FOTO:STARSPORT

Novak čeka pobednika između Pera i kvalifikanta

Objavljeno: 26.10.13 u 14:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na startu poslednjeg mastersa sezone u Parizu igraće sa pobednikom duela između Francuza Benoa Pera i kvalifikanta, određeno je večeras žrebom.

Turnir u dvorani Bersi na programu je od 28. oktobra do 3. oktobra, a Đoković je kao drugi nosilac slobodan u prvom kolu.

U trećem kolu potencijalni Đokovićev protivnik je Amerikanac Džon Izner, u četvrtfinalu su Švajcarac Stanislas Vavrinka i Španac Nikolas Almagro, a u polufinalu Argentinac Huan Martin del Potro, Švajcarac Rodžer Federer i Nemac Tomi Has.

Trenutni svetski broj jedan Rafael Nadal, David Ferer, Tomaš Berdih, Žo-Vilfrid Conga i Rišar Gaske nalaze se u gornjoj polovini žreba, tako da nisu na Novakovom putu do eventualnog meča za titulu.

Đoković će deveti put učestvovati na pariskom mastersu. Pre četiri godine najbolji srpski teniser je trijumfovao savladavši u finalu domaćeg tenisera Gaela Monfisa rezultatom 6:2, 5:7, 7:6.

Prošle godine Novaka je u 2. kolu zaustavio Amerikanac Sem Kveri (6:0, 6:7, 4:6). Masters u francuskoj prestonici igra se za nagradni fond od 2,64 miliona evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter