0
Evropske lige

Nejmar i Sančez srušili Real Madrid! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.13 u 19:52

Aleksis Sancez

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp nou ekipu Real Madrida rezultatom 2:1 (1:0) u velikom derbiju 10. kola Lige Primere. 

Strelci za Barselonu bili su Nejmar u 18. i Aleksis Sančez u 78. minutu, dok je jedini gol za Real Madrid postigao Hese Rodrigez u 91. minutu.

Utakmica je počela nakon velike koreografije navijača Barselone, koji su porukom „Forza Tito“ poslali podršku bivšem treneru, Titu Viljanovi, koji se bori sa karcinomom pljuvačnih žlezdi.

Treneri Herardo Martino i Karlo Anćeloti napravili su nekoliko taktičkih promena u postavkama, pošto je Barsa počela sa Fabregasom kao lažnom devetkom i Mesijem na desnom krilu. S druge strane, Anćeloti je na poziciju zadnjeg veznog stavio Serhija Ramosa, dok je Kristijano Ronaldo igrao centarfora, a Geret Bejl na boku.

Barselona je bolje otvorila meč i preuzela inicijativu na sredini terena, ali se Real odlično branio držeći loptu daleko od opasne zone ispred svog gola.

Katalonci su do vođstva došli iz praktično svoje prve šanse kada je Nejmar prihvatio loptu na levom boku i uputio udarac u drugi ugao, koji je usput zakačio Varana i prevario Lopeza.

Real je do odlaska na odmor imao jednu opasnu situaciju kada je Ronaldo centrirao sa levog boka, a Kedirin udarac zaustavio Valdes.

Madriđani su u nastavku morali da zaigraju konkretnije, u igru su ušli Benzema, Iljaramendi i Hese, umesto Ramosa, Di Marije i Bejla. Real je najbliži iznenađenju bio u 74. minutu kada je Benzema sa 20 metara pogodio prečku.

Sve dileme oko pobednika rešio je Aleksis Sančez prelepim golom u 78. minutu. Čileanac je odlično prihvatio loptu, prevario Varana i sa 20 metara lobovao istrčalog Lopeza.

U poslednjim trenucima utakmice Hese je pobegao odbrani Barse i savladao Valdesa za konačnih 2:1.

Barselona: Valdes, Alveš, Pike, Maskerano, Adrijano – Ćavi, Buskets, Inijesta – Mesi, Fabregas, Nejmar.
Real Madrid: Dijego Lopez, Karvahal, Varan, Pepe, Marselo –  Ramos, Kedira, Modrić – Bejl, Di Marija, Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter