0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

Burno na Banjici – Milošević podneo ostavku, Stefan Stojić napao Savića!

Objavljeno: 26.10.13 u 21:51
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Fudbalski klub Rad, iz dana u dan tone sve dublje. Porazi se ređaju, igračima se ne isplaćuju zarade, a problemi se gomilaju.

Posle poraza od Jagodine, situacija na Banjici je kulminirala. Trener Nebojša Milošević podneo je ostavku, istakavši da on snosi odgovornost za loše rezultate ekipe. Ali tu nije kraj. Naime, Stefan sin finansijera Rada Ranka Stojića, verbalno je napao bivšeg portparola „građevinara“ Vladimira Mek Savića,sada izveštača Mocartsporta.

Do neprijatne scene došlo je po završetku meča kada je Savića po izslasku sa tribine sačekao Stefan pitajući ga šta on traži na stadionu, a nedugo potom počeo je i da ga tera vičući „marš odavde“.

Incident većih razmera sprečila je okolna publika, koja je smirila Stojićev ispad pred zapanjenim Savićem. Kao razlog napada Stojić je naveo to šrto mu je nekadašnji portparol javno „napao tatu“.

– Siguran sam da će se naći rešenje da se klub sačuva,ali ovakvi likovi više nikada ne smeju biti ni blizu,a kamoli u klubu.Tog momka treba da je sramota, jer sam ga barem dva puta zaštitio od velikih problema a da on to i ne zna- rekao je iznervirani Savić agenciji Beta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter