0
Domaći fudbal

FOTO:HOTSPORT.RS

Stojković: Ne očekujem da Nišlije kalkulišu protiv Zvezde

Objavljeno: 25.10.13 u 12:39
FOTO:HOTSPORT.RS
FOTO:HOTSPORT.RS

Narednih sedam dana, pred ekipom Partizana je paklen raspored. Aktuelni šampion Srbije, ovog vikenda dočekuje Napredak, posle čega sledi Kup duel sa Radničkim u Nišu, a kao šlag na tortu narednog vikenda na programu je ‘večiti derbi’.

Čuvar mreže crno – belih Vladimir Stojković i pored gustog raspored i kvalitetnih protivnika veruje u uspeh svoje ekipe.

– Ove sezone liga je dosta ujednačena i u svakoj ekipi ima nekolicina igrača koji mogu da igraju u Partizanu ili Zvezdi, ali nisu tamo samo zbog velike konkurencije. Što se Napretka konkretno tiče imaju dosta dobrih igrača, spojili su mladost sa iskustvom. Sigurno je da neće biti lako, videli ste da je od početka prvenstva svaka utakmica teška, svaka je derbi na neki način. Imaju Mirosavljevića za koga dobro znamo ko je i koliko može. Jednostavno zaslužuju veliki respekt, ali igramo na našem stadionu i pobedu ne dovodimo u pitanje.“

Posle duela sa Kruševjanima vremena za pravi odmor nema, jer već u sredu crno – bele očekuje gostovanje Radničkom u Nišu, koji će ovog vikenda odmeriti snage sa Crvenom zvezdom.

– Ne vidim potrebu da Radnički kalkuliše protiv Crvene zvezde, jer danas nema igrača koji mogu sebi da dozvole da igraju sa pola snage. Očekujem da se istroše, ali i da ne bude tako mi smo Partizan i uvek idemo na pobedu. Svesni smo da je pred nama teško gostovanje, videli smo to i u prvenstvu, ali i pored svega nadam se uspehu i prolasku dalje – jasan je Stojković.

Utakmica 10. kola JSL , Partizan – Napredak igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj, dok je meč osmine finala Kupa Srbije izmešu crno – belih i Radničkog zakazan za sredu 30. oktobar od 17 časova na niškom Čairu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter