0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Igramo bez Ostojića, Živković neizvestan (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.13 u 17:28
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da bi pobeda nad kruševačkim Napretkom bila izuzetno važna za njegov tim, jer ih naredne nedelje očekuju dva velika izazova – gostovanje niškom Radničkom u Kupu i Crvenoj zvezdi u večitom derbiju.

„Napredak je koncepcijski verovatno najsličnija ekipa Partizanu, imaju dosta mladih i talentovanih igrača. Naravno, ton njihovoj igri daje iskusni Mirosavljević, ali i Bojić, Regan i Trujić. Iz sve snage želimo pobedu jer nas sledeće nedelje čekaju dve veoma teške utakmice“, rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je naveo da zbog crvenog kartona u prethodnom kolu protiv Jagodine neće moći da računa na Miloša Ostojića, a neizvestan je i nastup povređenog Andrije Živkovića.

Na pitanje da li će na posetu uticati činjenica da se u isto vreme igra veliki španski derbi između Barselone i Reala, Rašović je rekao:

„Bez obzira na tu utakmicu verujem da će poseta biti dobra, da ćemo imati podršku sa tribina i da će nas publika bodriti do pobede, kao što je to bio slučaj prošle nedelje u Jagodini.

Trener Partizana naglasio je da još uvek ne razmišlja o derbiju sa Zvezdom i demantovao da su crno-beli tražili pomeranje utakmice za dan kasnije.

„Mi zaista nismo mnogo razgovarali o tome, nema problema, kad god da se igra derbi, mi jedva čekamo tu utakmicu. Ipak, još ne razmišljamo o tome, jer nam je Napredak sada najvažniji. A kad dođe vreme biće priče i o večitom rivalu“, poručio je Rašović.

Utakmica 10. kola Jelen Superlige između Partizana i Napretka igra se sutra od 17 sati.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter