0
Evropske lige

Fabregas: Vratiću se u Arsenal

Objavljeno: 25.10.13 u 10:51

Barcelona-Cesc-Fabregas-cropped

Pre deset godina, Sesk Fabregas debitovao je za Arsenal, klub koji pored Barselone, smatra svojom drugom kućom i klub u koji će se jednog dana vratiti. Ne želeći da daje lažnu nadu navijačima Arsenala, Sesk je o povratku u London govorio kroz trenerski aspect.

– Siguran sam da će mi Arsenal pružiti šansu da se vratim.Sol Kembel je trenutno tamo,Denis Bergkamp je provodio dosta vremena u Arsenalu dok je učio za trenersku licencu.Arsenal je sjajno mesto za takvu vrstu prakse – rekao je Fabregas.

Španski vezista osvrnuo se in a dolazak Mesuta Ozila u Arsenal.

– Kada vam se pruži prilika da dovedete igrača kakav je Mesut Ozil,ta prilika se ne propušta. Ozil je izrazio želju za Arsenalom, Venger ga je pridobio i to se pokazalo kao odličan potez. Nemac je čovek koji pravi razliku na terenu. Njegov završni pas je briljantan i taj aspekt njegove igre će ponajviše doći do izražaja upravo u Premijer Ligi.On je spektakularno pojačanje sa kojim Arsenal ima velike nade da može do titule – istakao je Sesk Fabregas.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter