0
Domaći fudbal

Zvezda ne želi promenu termina „večitog derbija“

Objavljeno: 24.10.13 u 09:51

veciti-derbi

Predlog Zajednice superligaša da predstojeći „večiti derbi“ bude pomeren sa subote na nedelju 3. novembar nije naišao na odobravanje domaćina – Fudbalskog kluba Crvena zvezda pa će 145. odmeravanje snaga crveno i crno-belih biti odigran prema ranije napravljenom rasporedu.

Razlog za ovakav predlog Zajednica superligaša pronašla je u tome da će oba tima naredne srede igrati svoje utakmice osmine finala Kupa Srbije pa kako fudbaleri nisu navikli da igraju u tako „žestokom“ ritmu sreda-subota planirano je da im se omogući dan više odmora. Međutim, kako je poslednju reč imao organizator utakmice do pomeranja neće doći pošto na Marakani smatraju da nema potrebe za tim. Derbi bi tako trebalo da bude odigran u subotu, 2. novembra, sa početkom od 18.00 časova, ali nije nemoguće da iz bezbedonosnih razloga policija zatraži da meč počne u ranijem terminu.

Ostaje samo pitanje na koji način je Zajednica superligaša odabrala samo ovaj meč odnosno da predloži da samo ta utakmica bude pomerenea za nedelju pošto će i većina ostalih članova elitne fudbalske lige u sredu igrati svoje kup utakmice. Da li to znači da vodeći ljudi srpskog fudbala smatraju da su igrači takozvanih manjih timova u boljoj fizičkoj kondiciji od fudbalera naša dva najveća kluba?

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter