0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević objasnio ‘druženje’ sa političarima

Objavljeno: 24.10.13 u 14:16
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pored najave meča 2. kola evroligaške grupe A u kojem će Partizan u petak od 19.00 časova igrati protiv prvaka Francuske Nantera trener crno-belih Duško Vujošević se osvrnuo i na to što je nedavno bio gost na proslavi pet godina postojanja stranke koju vodi najmoćniji čovek u državi koji trenutno nosi funkciju prvog potpredsednika Vlade – Aleksandar Vučić.

„Dobio sam poziv iz kabineta prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da dođem kao gost i ja sam se odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenje, a činjenica je da nisam član nijedne stranke. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu. Neću sada da upoređujem koliko je pomognuto Zvzedi, a koliko Partizanu, dovoljno je to što je Partizan dobio pomoć. Osećao sam obavezu da na neki načim odgovorim“ – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Pored Vujoševića, od uglednih ličnosti iz sportskog života u Beogradskoj areni bili su prisutni i predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić.

„Ne zaboravite da je mene svojeveremeno zvao i Rasim Ljajić. To je jedna mala i simpatična stranka, on je čovek koji radi teške poslove, pri tome je druge nacionalnosti, a zanamo da je to teško u ovoj zemlji. U svakom slučaju cenim Vučićevu pomoć Partizanu i naši odnosi su obostrano korektni. Takođe, nadam se da će Vučić biti naš gost kada budemo slavili 15. uzastopnu titulu šampiona“ – rekao je uz osmeh Vujošević, a prenosi agencija Tanjug.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter