0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vesterman: Nanter je dobar tim

Objavljeno: 24.10.13 u 08:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predstojeći duel 2. kola Evrolioge između Partizana i Nantera izaziva veliku pažnju kako srpske tako i francuske javnosti pre svega zbog toga što u redovima našeg šampiona igraju čak tri reprezentativca „galskih petlova“.

„Ovih dana smo u centru pažnje. Mnogo francuskih novinara je ovih dana u Beogradu i svi traže izjave. Ne sviđa mi se to, opterećuje me, ali znam da je to sve u interesu košarke, Francuske, Partizana…“ – rekao je na početku intervju za Žurnal Leo Vesterman.

Plejmejker Partizana ukratko je predstavio francuskog šampiona koji je do pre tri sezone bio drugoligaš.

„Bili su osmi u prvenstvu, a kroz plej-of su pobedili najbolje francuske klubove. Imaju odličnu timsku hemiju, čvrsti su u odbrani i krasi ih odličan šut. Isti trener vodi ekipu već 20 godina. Krenuli su od nule, a sada igraju Evroligu, potpuno luda priča. Ovog leta su dobili dva velika pojačanja – Gladira i Traorea. Već u meču protiv CSKA se videlo da imaju sjajne igrače i dobar tim tako da nas čeka težak posao“ – rekao je Vesterman.

Francuz je dodao da je čitajući medije iz svoje zemlje i komentare saznao da Nanter dolazi u Beograd da pobedi pošto su igrači ohrabreni dobrom partijom protiv CSKA i nadaju se da ako ponove takvu igru mogu do pozitivnog rezultata u Pioniru.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter