0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Povratak Bertansa odložen za mart

Objavljeno: 24.10.13 u 17:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević otkrio je na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa Nanterom u Evroligi, da će se Davis Bertans vratiti na parket tek u martu sledeće godine.

„Oporavak ide veoma dobro, a prvo vreme predviđeno za povratak bilo je šest meseci. Međutim u praksi kod ovakvih povrda i u drugim sportovima dolazilo je do obnavljanja problema, tako da je procena lekara San Antonija, sa kojom smo se mi saglasili, osam do devet meseci, odnosno mart sledeće godine“, izjavio je trener crno-belih.

Obzirom da je povratak Bertansa u tim odložen, novinare je zanimalo da li će Partizan krenuti u potragu za pojačanjem.

„Ja sam zahvalan svima koji pokušavaju da pomognu ali, ovo je situacija u kojoj ne možemo da dovedemo još jednog igrača, jer time mi mogli da uništimo hemiju ekipe. Igrači ne primaju redovne plate, mi se trudimo da ovi koji su tu primaju plate, a ako bi doveli još jednog kojem će morati da se plaća mogli bismo da napravimo problem“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter